دل نوشته ها

معرفی کم شنوایی و درمان آن و نیز کاربرد سمعک

دل نوشته ها

معرفی کم شنوایی و درمان آن و نیز کاربرد سمعک

در این وبلاگ قصد داریم درباره انواع کم شنوایی و درمان آن و نیز انواع سمعک های هوشمند نامرئی صحبت کنیم

  • ۰
  • ۰

فشار ناگهانی در گوش وجود دارد و همه صداها کسل کننده و ساکت به نظر می رسند. انگار کسی پشم پنبه را در گوش بسته یا کسی بلندگو را پایین آورده است. بسیاری از افراد مبتلا به کاهش شنوایی حاد با این احساس آشنا هستند. بدون هشدار از هیچ جا بیرون می آید.

بدون عوامل محرک قابل تشخیص ، کاهش شنوایی حاد می تواند توانایی شنیدن را کاهش دهد. سلولهای حسی در گوش داخلی ، در حلزون گوش ، عملکرد مختل دارند. این اغلب در یک طرف اتفاق می افتد. کاهش شنوایی را می توان با درجات مختلف شدت تا ناشنوایی کامل مشخص کرد. علاوه بر این ، سرگیجه و وزوز گوش می تواند ایجاد شود. هیچ دردی وجود ندارد. در موارد نادر ، بیماران از احساس مبهم در گوش شکایت دارند

کم شنوایی حاد در موارد اضطراری در نظر گرفته می شد. با وحشت ، بیماران به سرعت به پزشک مراجعه می کنند. با این حال مطالعات فعلی نشان داده است که وحشت و استرس در حقیقت نتیجه مثبتی ندارد. با کاهش شنوایی حاد خفیف ، در صورت عدم وجود علائم همراه ، مانند سرگیجه ، حالت تهوع ، بینایی یا اختلال گفتار ، که می تواند وضعیت جدی تری مانند سکته مغزی را نشان دهد ، باید در طی 24-48 ساعت به پزشک مراجعه کنید. . اگر ، گوش کاملاً ناشنوا است یا علائم فوق رخ داد ، در اسرع وقت به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنید. آن ها معمولا خرید سمعک ویدکس را پیشنهاد می دهند.

دلایل کاهش شنوایی حاد هنوز مشخص نیست. کارشناسان تصور می کنند که عوامل مختلفی ، در درجه اول ضربه شدید و اختلالات گردش خون در گوش داخلی ، نقش دارند. اینها منجر به تأمین ناکافی سلولهای حسی و در بدترین موارد ، کاهش شنوایی می شود. چگونه اختلالات گردش خون رخ می دهد؟ پزشکان تصور می کنند که اسپاسم ، تورم و آسیب به سلولهای موی حلزون یا اختلال در جریان خون می تواند عامل محرک باشد.

علاوه بر این ، کمبود نمک ، عفونت گوش داخلی و همچنین آسیب عصبی می تواند مسئول باشد. با این حال ، استرس مزمن و همچنین حرکت ناکافی ، مصرف بیش از حد الکل و استعمال دخانیات در بروز بیماری تأثیر می گذارد و می تواند خطر کاهش شنوایی حاد را افزایش دهد. اختلالات متابولیکی مانند دیابت یا آسیب های جسمی مانند اختلالات مهره های گردنی ناشی از شلاق زدن می تواند بر روی برخی از فرکانس ها یا به طور کلی شنوایی تأثیر منفی بگذارد. مردان بیشتر از زنان دچار کم شنوایی حاد می شوند ، در حالی که کودکان به ندرت دچار کم شنوایی حاد می شوند.

  • ۰۰/۰۳/۱۱
  • دکتر سمعک کلینیک سمعک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی